Whitepaper Agile organiseren

Whitepaper agile

Whitepaper Agile organiseren

 

Een wendbare organisatie, waar de klantwens centraal staat en alle inspanningen gericht zijn op toegevoegde klantwaarde. Een organisatie die makkelijk reageert op verandering en waarin de mens aan het roer staat. Wie wil dat nou niet? Met deze belofte is menig organisatie gestart met wendbaar of agile organiseren. Dit vraagt een hoge dosis lef en de durf om fouten te maken; in praktijk zien wij namelijk dat agile introduceren allerlei hindernissen met zich mee kan brengen.

In dit whitepaper staan wij stil bij deze hindernissen en bieden wij handvatten om deze hindernissen aan te gaan. Wij delen wij drie praktijkverhalen van organisaties in hun zoektocht naar de agile belofte. De hobbels die ze overwonnen hebben en de wijze waarop ze agile zijn geworden én blijven, wordt beschreven. We sluiten af met een rode draad en geven tips voor organisaties in hun eigen agile zoektocht.

Subscribe to our mailing list

* verplicht
Kies alle manieren waarop jij met ons in contact wilt blijven:


Jij kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

 
Druk op onderstaande button om ons whitepaper te ontvangen. Je krijgt van ons een mail met daarin de link.