Werken bij of met PROVENPARTNERS

Is het liefde op het eerste gezicht? Of wil je graag een verdiepend gesprek met ons voeren? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar partners met wie we samen optrekken en/of naar nieuw talent!

Kom jij werken bij PROVENPARTNERS?

Past onze manier van werken bij jou?
  • Houd je van het eenvoudig maken van complexe paradoxale vraagstukken?
  • En van het werken aan onderstroom via onderwerpen in de bovenstroom?
  • Combineer je hard en zacht in de opdrachten die je doet?
  • Ben jij van het integraal denken én pragmatisch doen?

 

Kijk ook eens naar onze WHY, WHAT en HOW

 

Word jij onze nieuwe collega?
Naast dat je natuurlijk affiniteit hebt met wendbaarheid en bovenstaande manier van werken heb jij een academische opleiding met maximaal 3 jaar relevante werkervaring. Je past bij ons als je inlevend, bevlogen, wij-gericht en energiek bent. Wij bieden, naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitdagende functie met de juiste mix van vrijheid, verantwoordelijkheden, resultaat, teamspirit en zelfontplooiing.

 

Ben jij onze nieuwe partner?
Jij hebt een zelfstandige opdrachtportefeuille met een behoorlijk netwerk. Daarbij ben je op zoek naar extra toegevoegde waarde in jouw opdrachten én kun je extra toegevoegde waarde leveren in de opdrachten van PROVENPARTNERS. Je bent dus complementair en synergetisch. Ook wil je op een open, transparante, integere manier samenwerken met leuke collega’s. Daarbij heb je behoefte aan ondersteuning van onze junioren én aan een sparringspartner. Je bent geïnteresseerd in ons gedachtegoed en bereid als instap een masterclass Sturing & Ruimte te volgen.

 

Denk je iets toe te kunnen voegen; wij staan open.
Interesse?

Neem dan contact op met Leo van de Vorst

 

Vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.  Ben jij echter enthousiast over wie wij zijn en wat wij doen? Neem dan contact op; we maken graag kennis met je en kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Vacatures

Wij hebben momenteel twee vacatures, klik op de link hieronder om naar desbetreffende vacature te gaan.

 

Adviseur Zorg

Adviseur Werkomgeving