Vacature: Word jij onderdeel van onze wij?

pexels-james-wheeler-1578750

Word jij onderdeel van onze wij?

Met jouw unieke persoonlijkheid vorm je je eigen takenpakket.

 

Bij Proven Partners zijn wij altijd op zoek naar bijzondere adviseurs om ons team en klanten te verrijken! Wij zijn graag onderdeel van jouw ontwikkeling en onderdeel van je carrière reis. Hier hebben wij onze aanpak op afgestemd; bij ons is niets routinematig, wij dagen onszelf (en jou) graag uit om het randje van comfort op te zoeken zodat we blijven ontwikkelen en ‘’on top of our game’’ blijven.

 

  • Wij geloven in diploma’s en in jouw waarden als mens.
  • Wij geloven in de match met jou als teamplayer en in jouw individuele ontwikkelruimte als professional.
  • Wij geloven in bewezen standaarden en altijd op maat voor iedere situatie.
  • Wij geloven in waarderen wat er is en wij voegen toe.

Als Proven Partner adviseur ben je dagelijks bezig met de mens en met resultaat. Team- en organisatieontwikkeling is onze passie. In de afgelopen 22 jaar hebben wij menig organisatie mogen begeleiden in hun reis naar wendbaarheid en groei. Impact hebben op brede schaal en werken vanuit de metafoor van de Sherpa zijn onderdeel van onze wij.

Ben jij degene die wat toevoegt aan Proven Partners en gun je jezelf de toevoeging van Proven Partners aan je startende carrière?

Ben jij een bevlogen, energiek mens met innovatieve kritische blik, WO geschoold en wil je resultaat boeken met zichtbaar verschil?

Dan maken we graag vrijblijvend kennis met je en bouwen we op basis van je ambities, talenten en competenties een passende job met dito takenpakket om jou heen! 

Interesse? Neem dan contact op met Leo van de Vorst (leo@proven.nl) of stuur een bericht op LinkedIn https://www.linkedin.com/company/proven-partners/

 

We kijken er naar uit om met jou het fundament te leggen voor je verdere carrière!

Tags: