Sturing&Ruimte festival 2 feb 2023

Sturing&Ruimte festival: Teams aan zet!

 

Op 2 februari 2022 organiseren wij ons volgende Sturing&Ruimte festival “Teams aan zet.” Het wordt een dag vol nieuwe trainingen, workshops en sessies over teamontwikkeling en de rol van de coach daarin.

Het programma ziet er als volgt uit:

12:00-13:00              Inloop met lunch

13:00-13:10              Opening

13:10-13:30              De reis van een sherpa; Leo van der Vorst,

Ieder dag bezig zijn met medewerkers, teams, organisaties. Leven en werken vanuit de paradox zonder de energie te verliezen? Bevlogenheid en wendbaarheid ademen en niet bang zijn voor het echte gesprek? Hoe krijg je dit voor elkaar? Leo neemt jullie mee in zijn reis van de afgelopen 22 jaar van organisatieadviseur tot sherpa en vooral van mens tot mens. Zijn anekdotes, lessons learned en inzichten, geven een kijkje in het leven van de oprichter van Proven Partners

Leo van der Vorst is actief in complexe veranderingen, waarbij de uitdaging is om beweging te veroorzaken et het creëren van draagvlak in alle geledingen. Naast programma’s begeleidt en coacht Leo diverse teams bij o.a. heidagen of ontwikkeltrajecten. Hierbij is hij zowel methodisch strak als meebewegend vanuit de behoefte van de ander.

13:30-14:15.            Teamanalyse met emotionele intelligentie; Daisy van Abelee

Wat maakt een goed team? Wat heb je nodig om een goede teamplayer te zijn? Emotionele intelligentie speelt hierin een belangrijke factor. Daisy neemt je mee in het belang van een goed ontwikkeld EQ en hoe dit bijdraagt aan het succes van een team.

Daisy van Abelee-Buro Y: Daisy geeft inzicht in gedrag en emotie d.m.v. ontwikkelassesments. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling zowel individueel als in teams.

14:15-14:45              Pauze 

14:45- 15:30             Doorbreek patronen met de Double Loop; Judith Aarts/Ellen Smit
Verdiep je in een praktijkcasus vol patronen tijdens het Sturing&Ruimte festival! Hoe herken je deze patronen? Welke overtuigingen zitten hierachter? En hoe doorbreek je ze? Met de double loop

Judith Aarts is ontwikkelcoach en coördinator ambulant bij ORO. Als coach weet zij als geen ander hoe je de verbinding maakt met het team en ze begeleidt naar het volgende basiskamp. Ellen Smit is sherpa bij Proven Partners. Zij wordt gedreven door haar nieuwsgierigheid in menselijk gedrag. Met scherpe vragen zet ze anderen aan het denken en geeft ze nieuwe inzichten.

15:30- 16:00             Pauze

16:00-16:30              Samen Sturen Teams; wat levert het echt op?; Roel Paulus

Hoe kan het werken met teams, middels Samen Sturen, een significante bijdrage leveren aan het concretiseren van de HR visie? Sterker nog, draag het überhaupt bij aan het behalen van strategische HR doelen binnen de organisatie? Onderwerpen zoals managementstijl, cultuur en personeel kan dat wel met sturing en ruimte? Deze vragen zullen beantwoord en toegelicht worden vanuit de praktijkervaring van Roel.

Roel Paulus is HR Directeur Sevagram met ruime ervaring op het gebied van cultuurveranderingsprocessen. Hij neemt je mee en deelt zijn ervaringen vanuit zijn rol als opdrachtgever van Samen Sturen Teams.

16:30                          Borrel

Prijs & locatie

De prijs voor deze trainingsdag inclusief eten en drinken is €145,- (excl. BTW). “Inschrijven kan via deze link..” Je ontvangt dan een factuur via de mail.

De locatie van het festival is The Social Hub Eindhoven (Stationsweg 1). The Social Hub ligt op 5 minuten loopafstand vanaf station Eindhoven Centraal. Parkeren kan naast het hotel voor € 7,50 voor de hele dag. Een andere optie is Q-Park P+R Fuutlaan aan de Fuutlaan voor maximaal €7,30 per dag.

We hopen je te zien op 2 februari!

Heb je vragen over het festival? Mail ons gerust op sherpa@proven.nl