Ontwerp zonder titel (1)

Handouts Sturing&Ruimte festival: Teams aan zet!

Op deze pagina vindt je de handouts van elke sessie zodat je ook na het festival alles nog rustig kun doornemen.
We hopen dat je een leuke en leerzame dag hebt gehad. Heb je nog aanvullende vragen of tips en tops voor ons? We ontvangen ze graag op sherpa@proven.nl.

Opening

Sturing & Ruimte festival

Wat is paradoxaal omdenken: Meervoudig kijken, waardeer wat er is en voeg toe, stop met balanceren, herkennen, erkennen en verkennen!

Workshopronde 1

Versterk sociale netwerken en maak digitale sporen zichtbaar

Vanuit Winkwaves nam René Jansen je mee in de toegevoegde waarde van een sociaal intranet in teamtrajecten. Sporen zichtbaar maken, verbinden, transparant dialogen starten; met een sociaal intranet kan het allemaal.

TIPS EN TRICKS VOOR TEAMSESSIES

Ook voor tips & tricks gericht op teamontwikkeling was je op het festival aan het juiste adres. Rob & Melissa namen je mee in de praktijk van teamsessies en hoe je een team in beweging brengt en gericht gaat veranderen om naar het volgende basiskamp te komen!

Workshopronde 2

GEEF INZICHT IN GEDRAG EN ZET TEAMS OP DE KAART

Daisy van den Abeele van Buro Y geeft teams inzicht in gedrag. Met Mapstell zet ze teams letterlijk op de kaart. Je ontdekte de ‘Wereld van verschil’ en kreeg inzicht in de verschillende types aan de hand van de assen introvert-extravert en taakgericht-mensgericht.

Paradoxaal omdenken vanuit je eigen casus

Leo ging met jullie aan de slag om op een lastig onderwerp wat vast zit, om te denken vanuit de paradox.

Workshopronde 3

Versterk samenwerking door de werkomgeving in te zetten

Bij Rever Interieurprojecten zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van de ultieme werkomgeving. Jaytee van Veen leerde jou hoe de fysieke werkomgeving als clubhuis samenwerking en verbinding stimuleert.

Breng teams in beweging door stil te staan

Hoe word je bewust van je eigen gedachten patronen? Hoe zorg je dat je niet meteen oordeelt? Saskia Bakermans nam je mee in de achtergrond van Sturing&Ruimte en mindfulness. Een team in beweging brengen door stil te staan. Vanuit de kracht van het nu, bewust en zonder oordeel met een team aan de slag!

Dankjewel dat je er was!

Heb je nog vragen of tips en tops over het festival? Mail ons gerust op sherpa@proven.nl

Teams aan zet