Sturing&Ruimte festival

Sturing&Ruimte festival: Teams aan zet!

 

Op 23 juni 2022 organiseren wij het eerste Sturing&Ruimte festival. Ieder festival bijten we ons vast in een ander thema. In juni “Teams aan zet, zelforganisatie next level.” Het wordt een dag vol trainingen, workshops en sessies over teamontwikkeling en de rol van de coach daarin.

Tijdens deze trainingsdag:

  • Versterk je je bewust zijn als teamcoach
  • Krijg je een inkijk in de praktijk vanuit klant casussen
  • Zie je vanuit verschillende invalshoeken de meerwaarde van zelforganisatie en team based working
  • Ontdek je inspirerende werkvormen en tips & tricks voor teamsessies
  • Ontmoet je collega’s tijdens de netwerkborrel

 

Programma

12.00: Inloop met lunch
13.00: Begin programma – plenair
13.30: 1e workshopronde
14.30: 2e workshopronde
15.30: 3e workshopronde
16.15: Afsluiting
16.30: Borrel

Door de dag heen zijn er verschillende rondes waarbij je steeds kunt kiezen tussen twee workshops. De workshops waar je uit kunt kiezen zijn:

Versterk samenwerking door de werkomgeving in te zetten

Bij Rever Interieurprojecten zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van de ultieme werkomgeving. Jaytee van Veen leert jou hoe de fysieke werkomgeving als clubhuis samenwerking en verbinding stimuleert.

Geef inzicht in gedrag en zet teams op de kaart

Daisy van den Abeele van Buro Y geeft teams inzicht in gedrag. Met Mapstell zet ze teams letterlijk op de kaart. Ontdek de ‘Wereld van verschil’ en krijg inzicht in de verschillende types aan de hand van de assen introvert-extravert en taakgericht-mensgericht.

Versterk sociale netwerken en maak digitale sporen zichtbaar

Vanuit Winkwaves neemt hoogleraar Renee Jansen je mee in de toegevoegde waarde van een sociaal intranet in teamtrajecten. Sporen zichtbaar maken, verbinden, transparant dialogen starten; met een sociaal intranet kan het allemaal.

Breng teams in beweging door stil te staan

Hoe word je bewust van je eigen gedachten patronen? Hoe zorg je dat je niet meteen oordeelt? Saskia Bakermans neemt jou mee in de achtergrond van Sturing&Ruimte en mindfulness. Een team in beweging brengen door stil te staan. Vanuit de kracht van het nu, bewust en zonder oordeel met een team aan de slag!

Paradoxaal omdenken vanuit je eigen casus

Leo gaat met jullie aan de slag om op een lastig onderwerp wat vast zit, om te denken vanuit de paradox. Zo kom je tot andere inzichten. Heb jij een praktijkcasus of dilemma waar je niet uit komt? Neem deze mee en we gaan omdenken met elkaar!

Tips en tricks voor teamsessies

Ook voor tips & tricks gericht op teamontwikkeling ben je op het festival aan het juiste adres. Rob & Melissa nemen je mee in de praktijk van teamsessies en hoe je een team in beweging brengt en gericht gaat veranderen om naar het volgende basiskamp te komen!

Prijs & locatie

De prijs voor deze trainingsdag inclusief eten en drinken is €125,- (excl. BTW). “Inschrijven kan via deze link..” Je ontvangt dan een factuur via de mail.

De locatie van het festival is The Student Hotel Eindhoven (Stationsweg 1). The Student Hotel ligt op 5 minuten loopafstand vanaf station Eindhoven Centraal. Parkeren kan naast het hotel voor € 7,50 voor de hele dag. Een andere optie is Q-Park P+R Fuutlaan aan de Fuutlaan voor maximaal €7,30 per dag.

We hopen je te zien op 23 juni!

Heb je vragen over het festival? Mail ons gerust op sherpa@proven.nl

Teams aan zet banner