Saskia Bakermans

‘Add a little confetti to each day!’

 

‘Sherpa is voor mij vanuit mijn zorghart richten, inrichten en verrichten op maat. Uitgaande van de kracht van de mens/organisatie. Ik lever als sherpa een bijdrage aan het effectief en efficiënt inzetten van de middelen in de zorg; wat op zijn beurt weer bijdraagt aan het geluk van cliënten en medewerkers. Het managementconcept van Sturing & Ruimte voegt ’confetti’ toe aan elke dag! Dit uit zich op verschillende manieren.
Waardeer wat je hebt en voeg toe. Elke dag confetti!
Meervoudig kijken. Veel verschillende kleuren confetti, meervoudig!
Stop met balanceren. Elke dag valt de confetti anders, er is geen balans!
Denk groot, doe klein. Elke dag kent een geluksmomentje (feestje – confetti) hoe klein dan ook en het draagt bij aan het grote geluk.’
Saskia Bakermans (1970) is inmiddels 25 jaar werkzaam in de zorg in verschillend rollen (sherpa, veranderkundige, interimmanager en adviseur). De laatste twaalf jaar als zelfstandige. De eerste jaren heeft zij de focus gehad op kwaliteit: het op een efficiënte en effectieve wijze inzetten van de middelen in de zorg zodat cliënten en medewerkers hier beter van worden. Vervolgens heeft een kanteling plaatsgevonden naar de focus teamontwikkeling. Het in de kracht krijgen van -en het (door) ontwikkelen naar open teams geeft haar plezier en voldoening. Saskia’s enthousiasme werkt aanstekelijk, ze wordt gelukkig van ‘kleine’ geluksmomentjes voor cliënt of medewerker. Pak de zon en straal!