Rosanne Geijtenbeek

‘Sherpa zijn is voor mij het ontzorgen, begeleiden en in staat stellen van medewerkers om hun werk zo goed mogelijk en met passie uit te kunnen uitvoeren.

 

‘Sherpa zijn is voor mij het ontzorgen, begeleiden en in staat stellen van medewerkers om hun werk zo goed mogelijk en met passie uit te kunnen uitvoeren. Het raakt mij om te zien dat een bevlogen medewerker het werkplezier verliest door de organisatie om het werk heen. Deze medewerkers weten alles van de inhoud, daar hebben ze geen hulp bij nodig. Als het gaat om de organisatie van het werk, sta ik ze graag bij als spiegel met kennis van het proces.’

Rosanne Geijtenbeek

Rosanne Geijtenbeek (1991) werkt sinds augustus 2019 bij Proven Partners. Daarvoor heeft zij als adviseur gewerkt aan diverse opdrachten in de zorg als teamcoach, onderzoeker en projectbegeleider. Haar passie ligt dan ook in het publieke domein met daarin in het bijzonder de zorgsector. Rosanne gaat graag aan de slag met verandervraagstukken binnen organisaties, waarbij zowel haar opleiding psychologie als bestuurs- en organisatiewetenschappen goed van pas komen. Door deze combinatie heeft ze oog voor menselijke ontwikkeling in het geheel van alle organisatieprocessen. Met haar scherpe analyses en kritische blik werkt ze aan het creëren van verbinding en wendbare organisaties.