Proclaimer

 

Op het gebruik van deze website (www.provenpartners.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, word je geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Gebruik van informatie

Wij beloven dat wij onze uiterste best doen om correcte en zo actueel mogelijke informatie te verstrekken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat jij een fout constateert? Neem dan contact met ons op via info@provenpartners.nl, zodat we de fouten snel kunnen verbeteren!

 

Word je enthousiast van onze website en wil je meteen onze aanpak uitproberen? Voel je vrij om zelf aan de slag te gaan! Maar omdat de informatie op deze website van algemene aard is, doen wij liever met je mee. Zo kunnen we samen, op maat, kijken wat goed is voor jouw organisatie.

 

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden, zoals onze partnerorganisaties. Het feit dat het websites van derden betreft, betekent dat wij geen invloed hebben op de inhoud van die websites.

 

Intellectuele eigendomsrechten

Wij hopen dat je al onze publicaties en uitingen met plezier leest. Mocht je een artikel met iemand willen delen dan vinden we dat een enorme eer! Wil je een van onze stukken echter met met een grotere groep (of commercieel) delen dan bespreken we het graag vooraf.

 

De foto’s op deze website zijn speciaal voor ons gemaakt! Dit betekent dat het beeldmateriaal op deze website niet mag worden gekopieerd, gedownload of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Proven Partners en onze fotograaf.