Nathalie Morroy

Als Sherpa ben je doelgericht en vergeet je onderweg niet te genieten van het uitzicht

 

Het echte werk gebeurt tussen mensen! Als sherpa ondersteun je mensen op hun pad, koers je mee in de ontwikkeling en samenwerking en maak je hiermee het verschil op medewerkers, team en ook op organisatieniveau.

Samen kijken naar vraagstukken, coachen, processen begeleiden, spiegelen… als Sherpa behoud je een warm overzicht en tegelijkertijd schuw je de scherpe vragen en diepgang niet. Altijd met als doel om tot grote hoogtes te komen. Dit zorgt voor beweging op ieder vraagstuk binnen teams en organisaties.  We gaan voor het resultaat en tegelijkertijd is het de reis die de echte vooruitgang weer geeft.

Nathalie Morroy (1982) werkt sinds januari 2023 bij Proven Partners. Vanuit haar achtergrond als fysiotherapeut heeft zij altijd dicht bij de mens en resultaat gestaan. Als gastdocent aan de opleiding Fysiotherapie, oprichter van verschillende samenwerkingsverbanden in de wijk en mede- directeur van een grote praktijk, heeft zij ervaring opgedaan met de zachte en harde kanten van bedrijfs en organisatiecultuur. Met haar passie voor de medemens, verandermanagement en leiderschap, heeft zij mooie resultaten geboekt in verschillende managementfuncties in de zorg . Toen zij als klant, in 2019, in contact kwam met Proven Partners, ontdekte zij hoe je op een andere manier het verschil kunt maken. Begin 2023 heeft zij de stap gezet om bij ons aan de slag te gaan.