Lenneke Roffel

‘Ik krijg energie van de persoonlijke klik met de ander!’

 

‘Ik ben super trots om ieder jaar opnieuw toffe dingen als sherpa te doen. Nieuwe klanten, nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe collega’s. Maar ook: vertrouwde contacten en warme banden. Bij al deze dingen krijg ik energie van de persoonlijke klik met de ander. Graag deel ik daarom ook tien persoonlijke dingen over mezelf. Wist je dat…

1: Ik moeder van Jalen & Jentl ben.
2: Ik een enorm gevoelsmens ben (onwijs irritant voor mensen die rationeel zijn ;-)).
3: Ik inmiddels vijf jaar bij Proven Partners werk, en elk jaar heb ik een andere rol gehad. Love it!
4: Mijn zus mij omschrijft als: lief, zorgzaam, meedenkend en spontaan. Maar ook als langdradig… ‘get to the point’.
5: Ik 25% Indonesisch ben.
6: Nee helaas.. ik kan niet koken ;-).
7: Ik ooit dacht dat ik mijn vader zag en op zijn rug sprong.. oeps, bleek iemand anders te zijn!
8: Ik Parijs, Londen, Rome, Berlijn, Madrid en Barcelona heb bezocht en dat Kopenhagen nog op mijn lijstje staat.
9: Ik de volgende quote altijd in gedachte hou: ‘sometimes people are beautiful, not in looks, not in what they say. Just in what they are’.
10: Ik graag ‘nieuwe’ mensen ontmoet; wellicht tot snel!’
Lenneke Roffel

 

Lenneke Roffel(1984) werkt sinds 2013 bij PROVENPARTNERS en heeft door de jaren heen diverse rollen vervuld. Voordat zij bij PROVENPARTNERS is gaan werken, heeft ze ervaring opgedaan in het organiseren van trainingen en congressen en heeft ze een aantal jaar advies gegeven in de vrijetijdsbranche. Door haar gevoel voor ontzorgen, vervult ze uitstekend de rol om onze sherpa’s te ondersteunen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat we samen van basiskamp tot basiskamp de top bereiken!