2 februari 2023

Handouts Sturing&Ruimte festival: Teams aan zet!

Op deze pagina vindt je de handouts van elke sessie zodat je ook na het festival alles nog rustig kun doornemen.
We hopen dat je een leuke en leerzame dag hebt gehad. Heb je nog aanvullende vragen of tips en tops voor ons? We ontvangen ze graag op sherpa@proven.nl.

Opening

De reis van een Sherpa

Ieder dag bezig zijn met medewerkers, teams, organisaties. Leven en werken vanuit de paradox zonder de energie te verliezen?

Bevlogenheid en wendbaarheid ademen en niet bang zijn voor het echte gesprek? Hoe krijg je dit voor elkaar? Leo nam jullie mee in zijn reis van de afgelopen 22 jaar van organisatieadviseur tot sherpa en vooral van mens tot mens. Zijn anekdotes, lessons learned en inzichten, geven een kijkje in het leven van de oprichter van Proven Partners.

Workshop 1

Teamanalyse met emotionele intelligentie

Wat maakt een goed team? Wat heb je nodig om een goede teamplayer te zijn? Emotionele intelligentie speelt hierin een belangrijke factor. Daisy van den Abeele van Buro Y nam je mee in het belang van een goed ontwikkeld EQ en hoe dit bijdraagt aan het succes van een team.

Workshop 2

Doorbreek patronen met de Double Loop

Verdiep je in een praktijkcasus vol patronen tijdens het Sturing&Ruimte festival! Hoe herken je deze patronen? Welke overtuigingen zitten hierachter? En hoe doorbreek je ze? Judith Aarts en Ellen Smit namen je mee in de double loop.

Workshop 3

Samen Sturen Teams; wat levert het echt op?

Hoe kan het werken met teams, middels Samen Sturen, een significante bijdrage leveren aan het concretiseren van de HR visie? Sterker nog, draag het ├╝berhaupt bij aan het behalen van strategische HR doelen binnen de organisatie? Onderwerpen zoals managementstijl, cultuur en personeel kan dat wel met sturing en ruimte? Deze vragen zijn beantwoord en toegelicht vanuit de praktijkervaring van Roel Paulus van Sevagram.

Dankjewel dat je er was!

Heb je nog vragen of tips en tops over het festival? Mail ons gerust op sherpa@proven.nl

2 februari 2023