Dries Krens

‘Sherpa zijn is meer dan de traditionele adviseur of programma manager!’

 

‘Sherpa zijn is echt samen, creërend, coachend en alleen daar waar nodig.
Juist dat past bij mij! Toegevoegde waarde leveren is altijd mijn motto geweest. En what you see, is what you get. De foto zegt
iets over mijn authenticiteit, betrouwbaarheid en loyaliteit als sherpa en toont dat ik recht door zee ben. Als medeoprichter
van Proven Partners ben ik enorm trots op mijn collega’s en erg blij met mijn trouwe klanten!’
Dries Krens
Dries Krens (1964) heeft als motto toegevoegde waarde leveren. Wat maakt hem bijzonder? Geen dertien in een dozijn programmamanager, maar een combinatie van zakelijk/bestuurlijk enerzijds en hartelijkheid anderzijds, waarbij hij altijd eerlijk blijft en opbouwende feedback geeft waardoor hij mensen kan motiveren en in beweging krijgt. Dries heeft een zeer gedreven persoonlijkheid waardoor de zaken waarmee hij bezig is efficiënt, effectief en doelmatig verlopen. Dries houdt zich graag bezig met complexe bestuurlijke en multidisciplinaire vraagstukken. In de rol van programmamanager is hij bij veel complexe programma’s betrokken geweest. De wijze waarop Dries dit invult is voor hem een tweede natuur. Resultaatgericht met oog voor het grotere geheel, waarbij de mens altijd een centrale rol vervult.