Contact met PROVENPARTNERS

 

Of we nou hoge bergen aan het beklimmen zijn of juist successen aan het vieren op een van de basiskampen; we zijn altijd in voor een belletje of een kop koffie!

Heb je een algemene vraag en maakt het jou niet uit wie van ons je aan de lijn krijgt? Bel dan:

Op zoek naar het nummer van een van de sherpa’s of heb je al een specifieke vraag? Zie hieronder de contactgegevens en specialisaties.

Leo is een van de oprichters en dé goeroe op het gebied van Sturing en Ruimte.  Zoals een echte Brabander betaamt is hij ontzettend gastvrij, maar waag het niet hem te storen tijdens de voetbalwedstrijden van zijn geliefde club. Je kan hem altijd wakker maken om holistisch naar complexe vraagstukken te kijken. Maar overdag bellen mag natuurlijk ook! 

Annemarie laat niets aan het toeval over. Met haar Brabantse nuchterheid weet ze je te binden en boeien en is een gesprek nooit saai. Wacht dan ook niet af, ze staat altijd open om met je in gesprek te gaan!

Roger is een sportfanaat in hart en nieren. Maar hij wordt ook graag gebeld over een stevig verandervraagstuk. Mogelijk bel je hem wel terwijl hij één van zijn kinderen naar of van de sport aan het taxiën is, maar geen zorgen, hij belt je altijd terug.