Contact met PROVENPARTNERS

 

Of we nou hoge bergen aan het beklimmen zijn of juist successen aan het vieren op een van de basiskampen; we zijn altijd in voor een belletje of een kop koffie!

Heb je een algemene vraag en maakt het jou niet uit wie van ons je aan de lijn krijgt? Bel dan:

Op zoek naar het nummer van een van de sherpa’s of heb je al een specifieke vraag? Zie hieronder de contactgegevens en specialisaties.

Leo is een van de oprichters en dé goeroe op het gebied van Sturing en Ruimte.  Zoals een echte Brabander betaamd is hij ontzettend gastvrij, maar waag het niet hem te storen tijdens de voetbalwedstrijden van zijn geliefde club. Je kan hem altijd wakker maken om holistisch naar complexe vraagstukken te kijken. Maar overdag bellen mag natuurlijk ook! 
Melissa weet wat ze wil en dat zul jij horen! Bel haar en ze zal je vraag dan ook to-the-point beantwoorden. Als echte Limburger is ze rondom Carnaval trouwens slecht te bereiken. De rest van het jaar staat ze altijd voor je klaar.

Annemarie laat niets aan het toeval over. Met haar Brabantse nuchterheid weet ze je te binden en boeien en is een gesprek nooit saai. Wacht dan ook niet af, ze staat altijd open om met je in gesprek te gaan!

Met haar vrolijke touch weet Ellen de juiste vragen te stellen en in no time tot de kern te komen. Als taalvirtuoos zet ze iedereen op scherp, maar heeft ze ook altijd 100% aandacht voor je. Met oog voor duurzaamheid spendeert ze aardig wat uurtjes in het OV, bel haar gerust op!