Contact met PROVENPARTNERS

 

Of we nou hoge bergen aan het beklimmen zijn of juist successen aan het vieren op een van de basiskampen; we zijn altijd in voor een belletje of een kop koffie!

Heb je een algemene vraag en maakt het jou niet uit wie van ons je aan de lijn krijgt? Bel dan:

Op zoek naar het nummer van een van de sherpa’s of heb je al een specifieke vraag? Zie hieronder de contactgegevens en specialisaties.

Leo is een van de oprichters en dé goeroe op het gebied van Sturing en Ruimte.  Zoals een echte Brabander betaamd is hij ontzettend gastvrij, maar waag het niet hem te storen tijdens de voetbalwedstrijden van zijn geliefde club. Je kan hem altijd wakker maken om holistisch naar complexe vraagstukken te kijken. Maar overdag bellen mag natuurlijk ook! 
Melissa is met haar 25 jaar de junior van ons team. Dit zul je in de praktijk echter nauwelijks merken; ze weet wat ze wil en dat zul jij horen! Bel haar en ze zal je vraag dan ook to-the-point beantwoorden. Als echte Brabander is ze rondom Carnaval trouwens slecht te bereiken. De rest van het jaar staat ze altijd voor je klaar.

Als je van katten houdt dan is Rosanne jouw gesprekspartner, er is geen onderwerp waar ze meer van gaat stralen. Nou ja, bijna geen onderwerp dan; als het gaat over de zorg zie je ook de passie in haar ogen. Ons meest nuchtere aanwinst kan je niet gek maken; she’s in control, waarover je haar ook belt.