Contact met PROVENPARTNERS

 

Of we nou hoge bergen aan het beklimmen zijn of juist successen aan het vieren op een van de basiskampen; we zijn altijd in voor een belletje of een kop koffie!

Heb je een algemene vraag en maakt het jou niet uit wie van ons je aan de lijn krijgt? Bel dan:

Op zoek naar het nummer van een van de sherpa’s of heb je al een specifieke vraag? Zie hieronder de contactgegevens en specialisaties.

Leo is een van de oprichters en dé goeroe op het gebied van Sturing en Ruimte.  Zoals een echte Brabander betaamd is hij ontzettend gastvrij, maar waag het niet hem te storen tijdens de voetbalwedstrijden van zijn geliefde club. Je kan hem altijd wakker maken om holistisch naar complexe vraagstukken te kijken. Maar overdag bellen mag natuurlijk ook! 
Dries  is onze andere oprichter en spreekt graag met je af voor een karaokeavond! Maar let op, de microfoon verover je niet zomaar. Bel Dries voor al je vragen rondom PROVENPARTNERS; onze gangmaker zal deze altijd met alle eerlijkheid beantwoorden.
Lenneke is onze eigen organisatie psycholoog en weet door haar zintuigen in ieder gesprek de onderstroom te raken! Voor een goed gesprek is de setting het halve werk; als een ware speurder zoekt zij het internet af naar pareltjes op het gebied van restaurants, hotels en vergaderlocaties. En ja, die gesprekken zijn natuurlijk een goed excuus om te vaak te shoppen! Bel je haar voor een warm gesprek?
Judith vindt niets leuker dan 1-op-1-verbindingen te realiseren. Als ware koppelaarster helpt ze individuen echt naar elkaar te luisteren. Natuurlijk blijft ze zelf ook graag in verbinding met haar vrienden en familie en ja, daarvoor ziet ze maar een oplossing: 52 keer per jaar een weekendje weg! Wil je dat jouw naam nooit meer vergeten wordt?
Team Proven Partners
Jos is onze grote inspirator op het gebied van netwerkorganisaties. Hij verbindt het liefst talloze partijen aan elkaar en kan niet wachten om jouw (netwerk)organisatie verder te helpen. Intern kunnen we natuurlijk ook niet meer zonder deze bruggenbouwer!  En oh ja, hij was ook eens Nationaal Kampioen bandstoten! Benieuwd wat dat is?
Anders dan haar woonplaats doet vermoeden, is onze Stephany ontzettend goed in lullen, maar gelukkig ook in poetsen. Met een open vizier danst zij de wereld tegemoet! Behoefte aan Rotterdamse nuchterheid?
Waar Dries van karaoke houdt, is Thom onze ‘house’ fanaat. Op feestjes weet hij niet hoe snel hij zijn eigen playlist aan moet zetten. Overdag staat hij echter open voor het levenslied van de ander. Bel hem gerust op!