Annemarie van den Broek

‘Sherpa zijn is zorgen voor verbinding om samen te gaan voor het beste resultaat’

Als sherpa samen met de ander oplopen om doelen te bereiken. Er zijn, met elkaar doorpakken en op maat doen wat nodig is. Soms even op de voorgrond, het liefst naast de ander. Wat je van mij mag verwachten is dat ik, vanuit een brede oriëntatie en nieuwsgierigheid, altijd en overal verbanden zie op relaties, proces en inhoud. En die dan vervolgens scherp bij elkaar weet te brengen. Daarmee geef ik je net dat extra zetje om vooruit te komen.

Annemarie van den Broek (1981) werkt sinds januari 2022 bij Proven Partners en heeft daarvoor drie jaar samengewerkt met Proven Partners bij de klant, als businesspartner en onderdeel van een intern Samen Sturen ontwikkelteam. Zij heeft een achtergrond als HR businesspartner in de consultancy en zorg, werving en selectie en een basis als manager in de zorg. Met deze achtergrond weet zij als geen ander dat mensen het verschil maken als het gaat om organisatieontwikkeling. Zij zorgen dat de organisatie kan bewegen richting toekomst. Door wendbaar te zijn en aan te blijven sluiten bij de ontwikkelingen in de omgeving. Niet een beetje, maar helemaal, zodat de organisatie écht het verschil kan maken.. Door samen te werken, als team met elkaar te ontwikkelen en ieders talent te benutten kom je vooruit. Om als sherpa bij te mogen dragen aan die beweging, dat geeft haar energie.

 

Als senior adviseur werkomgevingen weet zij haar passie voor interieur en kennis van veranderprocessen te combineren, waardoor zij er samen met de opdrachtgever voor zorgt dat een nieuwe werkomgeving de aanjager wordt om een verandering in wijze van samenwerken op gang te brengen.