Anja Korsten

‘Mensen laten genieten van het moment en tegelijkertijd laten verlangen naar een mooi (voor)uitzicht, dat is mijn ultieme sherpa-gevoel’

 

Verandering is de constante. Ik vind het heerlijk om te reizen en te trekken, om nieuwe ervaringen op te doen met telkens andere mensen, andere inzichten en wisselende vergezichten. Nooit te oud om te leren, altijd op zoek naar inspiratie. Fascinatie voor de mens en zijn gedrag is voor mij een belangrijke drijfveer. Ik geniet als ik iemand anders kan laten ontwikkelen en laten stralen.

Anja Korsten (1968) studeerde gezondheidswetenschappen aan Maastricht University en behaalde recentelijk haar MBA aan TIAS School for Business and Society in Tilburg. Zij is een bevlogen strategisch transitiemanager, breed geori├źnteerd met visie en helikopterview, communicatief sterk, verbinder van mensen en organisaties en bovenal resultaatgericht. Zij heeft ruim 25 jaar diverse directie- en adviesfuncties in de zorg en publieke sector vervuld. Sinds 2021 is ze als zelfstandig interim-manager en adviseur aan de slag.