Samen sturen op doelen en inspanningen met Y-OUR Monitor

 

Een resultaatgerichte organisatie waar gestuurd wordt op focus en samenhang, teams samen sturen op teamprestaties en de medewerker zelf stuurt op eigen verantwoordelijkheid en regelruimte met behulp van Y-OUR Monitor.

doel-inspanningen-netwerk-din

 

Wat is het?

Wat krijg je?Y-OUR Monitor is een digitale tool die alle medewerkers en leidinggevenden op een unieke manier in staat stelt om te sturen op doelen en inspanningen op alle organisatieniveaus (organisatie, team en individu).

Wat levert het op?

Het gebruik van Y-OUR Monitor biedt meerwaarde voor uw klant en de organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau.


Voorbeelden meerwaarde van Y-OUR Monitor

 • Betere focus op het realiseren van meerwaarde voor de klant/burger.
 • Beter zicht op wat wij willen bereiken en of we de goede dingen doen door sturing op strategische focus en samenhang.
 • Optimale ondersteuning vanuit het lean-principe omdat wij beter snappen welke inspanningen leiden tot het behalen van de gewenste doelstellingen.
 • Verbetering van de productiviteit van personeel omdat er meer ruimte is ontstaan voor bezieling en kennis en innovatiekracht van medewerkers.
 • Een slimmere en slanke organisatie die de stroperigheid kan doorbreken omdat we cultuur waarden en normen beter begrijpen.
 • Een efficiënte en effectieve structuur omdat we in staat zijn om de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie te leggen.

Welke modules kent Y-OUR Monitor?

Maximale samenhang door alles aan elkaar te koppelen én maximaal overzicht, gegoten in een gebruiksvriendelijke tool die er aantrekkelijk uitziet. Met dit uitgangspunt hebben we Y-OUR Monitor ontwikkeld, resulterend in de volgende vier modules:

4 modules YOUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Een doelenboom-module speciaal voor het plannen en SMART maken van doelen op verschillende niveaus. De samenhang met andere doelen kan hier ook bepaald worden.
 2. Een inspanningen-module waarin medewerkers de werkzaamheden voor de volgende periode kunnen plannen. Hierin geven medewerkers tevens aan in welke mate zij bijdragen aan organisatie/teamdoelen. De doeleigenaar krijgt vervolgens in één overzicht te zien wie in welke mate bijdraagt aan het doel.
 3. In de inspanningenrealisatie-module kunnen medewerkers de gerealiseerde werkzaamheden vervolgens bijhouden. Dit kan voor verschillende periodes (week, maand, kwartaal), afhankelijk van de organisatiebehoefte.
 4. In de doelrealisatie-module kan continu de voortgang op de SMART gemaakte doelen gemonitord worden, op meerdere niveaus en voor verschillende periodes.

Eigenschappen van Y-OUR Monitor

 • Er is een speciale optie voor het beheren van Categorieën, bijvoorbeeld om inspanningen te clusteren van teams, projecten, processen, functieprofielen en begrotingsposten. De organisatie kan dit naar eigen wens personaliseren.
 • Rollen met verschillende autorisaties kunnen toegewezen worden, te weten: Medewerker, Manager en/of Beheerder.
 • Gebruikers hebben een persoonlijke omgeving waar zij met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen. Indien gewenst kan Single Sign On (SSO) op maat gerealiseerd worden.
 • De omgeving kan gepersonaliseerd worden met het logo en de kleuren van de organisatie.
 • De organisatie kan modules aan en uitzetten en tegelijkertijd meerdere periodes naast elkaar laten lopen (bijv. de realisatie van dit jaar en de planning van volgend jaar). Afgesloten periodes worden gearchiveerd en kunnen later nog geraadpleegd worden.
 • Alle gegevens zijn met een druk op de knop te exporteren naar Excel.
 • Bij aanvang wordt de omgeving van Y-OUR Monitor voor u klaargezet.
 • De omgeving van Y-OUR Monitor met alle functionaliteiten staat tot de beschikking van heel uw organisatie.
 • De Y-OUR Monitor Helpdesk staat tot uw beschikking voor technische en functionele vragen.
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

RVW services

Als professional kennen u en uw medewerkers als geen ander het reilen en zeilen van de organisatie en van de klant. Dit blijft, ook wat ons betreft, altijd centraal staan in het dagelijks werk. Onze business partners hebben als sherpa verschillende organisaties begeleid in het realiseren van de doelstellingen. Wij brengen graag onze ervaringen in om uw ambities te verwezenlijken. Dit varieert van de helpdeskmedewerker om uw medewerkers te helpen in geval van (systeemtechnische) vragen, tot de adviseur/veranderaar om doelgerichtheid en resultaatverantwoordelijkheid te laten landen en te laten werken in uw organisatie. Collegiaal, zelfkritisch, oprecht, gedreven en speels zijn de kernwaarden die wij daarbij hoog in het vaandel houden.

Tarief

RVW services inclusief Y-OUR Monitor sluit u af in de vorm van een abonnement. Afhankelijk van de keuze welke module en begeleiding zijn de vanaf kosten voor de organisatie € 165,= per maand (excl. BTW).

Contact

Benieuwd wat RVW services voor uw organisatie kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over de meerwaarde voor uw organisatie en geven vrijblijvend een demonstratie van Y-OUR Monitor. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 088-405 55 55 en info@proven.nl.

 

Geef een reactie