Proven Partners voegt Dynamisch Werken toe aan adviespalet

Proven Partners en zusteronderneming Proven Workspace bundelen hun expertise om organisaties integraal te kunnen ondersteunen in Het Nieuwe Organiseren. Het thema Dynamisch Werken vormt samen met Resultaatverantwoordelijk Werken en Inter-organisatorische Netwerken de nieuwe gezamenlijke dienstverlening.

Waarom deze beweging?

“Organisaties staan vandaag de dag voor een reeks aan uitdagingen die niet meer los van elkaar aangepakt kunnen worden”, vertelt Dries Krens (adviseur Dynamisch Werken en mede-oprichter van Proven Partners). “Of het nu gaat om het aanjagen van (sociale) innovatie in bedrijven, het motiveren van medewerkers of het realiseren van kostenbesparingen op de overhead, een integrale verandering naar Het Nieuwe Organiseren is onvermijdelijk. Een bundeling van expertise van Proven Partners en Proven Workspace is een logische stap in dit licht.”

Leo van de Vorst (adviseur Sturing & Ruimte en mede-oprichter van Proven Partners) in reactie hierop: “Organisaties moeten wendbaar georganiseerd worden om met deze uitdagingen om te gaan. In de praktijk betekent dit meer verantwoordelijkheden geven aan medewerkers om zelf te kunnen sturen op resultaten, een dynamische werkomgeving die aansluit bij het werk van de professional en het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere organisaties om te blijven innoveren. Met onze drie thema’s zijn wij business partner voor organisaties om deze bewegingen in gang te zetten”.

Vernieuwde website!

Op de website van Proven Partners is nu het thema Dynamisch Werken beschikbaar. Neem vooral eens een kijkje tussen alle praktijkcasussen van klanten die wij in de afgelopen jaren hebben mogen ondersteunen.

Voor meer informatie over Dynamisch Werken in uw organisatie, kunt u contact opnemen met Dries Krens. Hij vertelt u ook graag over het toepassen van de principes van Het Nieuwe Organiseren in uw organisatie.

PW-M-Dynamisch-werken-cloudtag

Geef een reactie