Organisatie welzijn

Goed zorgen voor het hart van je organisatie, je medewerkers!

Dat is wat ons betreft ‘Organisatie welzijn’. We geloven erin dat dat de intentie van elke organisatie is maar de praktijk is weerbarstiger. Dagelijks worden we geconfronteerd met berichten over burn-outs, hoe zet je talent op de juiste manier in, generatie y, onbalans tussen werk en privé leven, veilige en gezonde werkomgeving, persoonlijke ontwikkeling op het werk, samenwerking etc.  Organisaties worstelen met deze welzijnsvraagstukken.

Heel happy zijn wij met het feit dat welzijn bekender wordt binnen organisaties en dat de noodzaak hiervan wordt ingezien! Maar vergis je niet…het is niet “even” een HR-project, een beleid wat je schrijft….welzijn raakt alles binnen een organisatie, het is een vraagstuk wat je integraal zal moeten aanpakken om het te laten slagen.

Proven Partners heeft ruime ervaring op het gebied van welzijn binnen organisaties. We zien dat als je als organisatie je bekommert om het welzijn van je medewerkers (zorgt o.a. voor commitment) zorgt het ook voor keiharde resultaten zoals; minder ziekteverzuim, meer innovatiekracht, aantrekkelijker voor generatie y, productieverhoging etc.

Bent u benieuwd wat het voor uw organisatie kan opleveren? In de rol van sherpa kunnen wij u begeleiden in uw reis ‘welzijn binnen de organisatie’. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.