Nieuwe quickscan Resultaat Verantwoordelijk Werken online!

Is uw organisatie bezig om medewerkers meer regelruimte te geven? Benieuwd waar uw organisatie vandaag de dag staat? Probeer de nieuwe quickscan Resultaatverantwoordelijk Werken!

De quickscan in een notendop

  • Door het invullen van de quickscan krijgt u inzicht in de mate waarin uw organisatie resultaatverantwoordelijk werkt, variërend van het toepassen van PDCA tot het sturen op resultaten op diverse niveaus.
  • Na het invullen van een quickscan ontvangt u direct in uw mailbox een visueel aantrekkelijk rapport met uw persoonlijke resultaten vergeleken met de benchmark.
  • In de rapportage die u per mail ontvangt, hebben we een intelligent algoritme ingebouwd die u een diepere analyse en advies geven toegespitst op uw scores. Deze inzichten zijn samengesteld door onze adviseurs op basis van jarenlange praktijkervaring en onderzoek.

Bent u benieuwd wat Resultaatverantwoordelijk Werken voor uw organisatie kan opleveren? Vul de quickscan gratis en vrijblijvend in via http://www.provenbenchmark.nl/resultaatverantwoordelijk-werken/

Proven Benchmark

Sinds 2001 ondersteunt Proven Benchmark organisaties in diverse branches in het verzamelen van waardevolle informatie. Dit doen wij met behulp van de Proven Benchmark Engine, een online enquête tool met een schat aan data omtrent Het Nieuwe Organiseren.

Voor meer informatie over het inzetten van een van onze scans in uw organisatie of over Resultaatverantwoordelijk Werken in algemene zin kunt u vrijblijvend contact opnemen met Leo van de Vorst.

PP-beeldmerk-RVW

Geef een reactie