Marketing talent gezocht!

 

PROVENPARTNERS maakt vanuit Sturing & Ruimte uw organisatie wendbaar als sherpa. Uitgaande van de eigen kracht van onze klanten en ons commitment aan hun doelen, leveren wij toegevoegde waarde op het gebied van organisatievormen en werkomgevingen.

Na het herijken van onze “Why, What and How” ligt er een nieuwe uitdaging om dit consequent door te voeren in al onze marketinguitingen.

Ben jij die marketing meewerk-stagiaire die ons hiermee gaat helpen?

Wil jij marketing stage lopen bij 1 van de mobielste organisaties van Nederland en in een klein team meedenken hoe de boodschap van PROVENPARTNERS onder een groot publiek bekend te maken. Jij bent mede verantwoordelijk voor het bouwen van het merk & reputatie (via pers, online, social media, huisstijl etc.).

StageduurJunior adviseur

Het gaat om een meewerkstage van circa vier maanden, voor 4 a 5 dagen per week. In overleg kan de exacte duur worden vastgesteld. De stage start per 1 september 2017 en kan in overleg ook op een eerder of later moment aanvangen.

Kerntaken

De belangrijkste taak is het doorvoeren van onze vernieuwde boodschap in de website, basispresentaties, artikelen, white papers en op social media. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kanalen om ons verhaal te kunnen vertellen. Creatieve en ongebruikelijke ideeën zijn dus zeker welkom. Tot slot hebben wij een marketingkalender met verschillende uitingsmomenten, waar jij als stagiair het voortouw in mag nemen.

Jouw profiel

  • Je zit in minimaal het derde jaar van een MBO- of HBO-opleiding in de richting marketing/communicatie;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent leergierig en bent bereid je handen uit de mouwen te steken;
  • Je grijpt kansen en vindt het leuk om te speuren naar vernieuwende invalshoeken om onze doelgroepen te bereiken;
  • Je hebt gevoel voor design en bezit digitale vaardigheden (zoals Adobe Suite, InDesign, Photoshop);
  • Je bent snel, neemt graag initiatief, werkt zelfstandig en staat open voor nieuwe dingen.

Heb je interesse en/of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar Dries Krens via dries@proven.nl of bel 06 53130734.

Geef een reactie