Hoe staat het met dynamisch werken? Doe de gratis quickscan!

Stimuleert uw werkomgeving het realiseren van de strategie en doelen van de organisatie? Doe nu gratis de vernieuwde quickscan Dynamisch Werken en krijg antwoord op onder andere deze vraag. De quickscan in een notendop:

  • Door het invullen van de quickscan krijgt u een integraal beeld van de fysieke en digitale werkomgeving, ondersteuning van de organisatie en houding en gedrag van medewerkers omtrent het onderwerp dynamisch werken.
  • Na het invullen van een quickscan ontvangt u direct in uw mailbox een rapport met uw persoonlijke resultaten vergeleken met de benchmark. 
  • In de rapportage die u per mail ontvangt, hebben we een intelligent algoritme ingebouwd die u een diepere analyse en advies geven toegespitst op uw scores. Deze inzichten zijn samengesteld door onze adviseurs op basis van jarenlange praktijkervaring en onderzoek.   

Bent u benieuwd wat de quickscan Dynamisch Werken uw organisatie kan opleveren? Vul de quickscan gratis en vrijblijvend in via http://www.provenbenchmark.nl/dynamisch-werken/ en ontvang direct een advies opmaat in uw mail! 

Meten is weten!

Sinds 2001 ondersteunt Proven Partners organisaties in diverse branches in het verzamelen van waardevolle informatie. Dit doen wij met behulp van de Proven Benchmark Engine, een online enquête tool met een schat aan data omtrent Het Nieuwe Organiseren. Voor meer informatie over het inzetten van een van onze scans in uw organisatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Dries Krens.

 

PW-M-Dynamisch-werken-cloudtag

Geef een reactie